Meniu Închide

Servicii

Promovare Online

Publicitatea semnifica o parte importanta din promovarea oricarei firme. Oferim servicii de promovare in social media precum Facebook, Instagram, Youtube cat si prin gigantul Google ADS.

Gazduire Web

Punem la dispozitia clientilor servicii de gazduire web cu resurse nelimitate pentru necesitatile site-urilor. Folosim servere de ultima generatie cat si cei mai buni furnizor pentru securitate.

Realizare Website

Indiferent de domeniul de activitate pe care firma il presteaza, o metoda reala de atragere a potentialilor clientilor este realizarea unui website modern, complet de prezentare a serviciilor.

Securitate Cibernetica

Datele personale cat si orice informatie din site-ul tau este necesar sa fie protejate impotriva oricarui posibil atac cibernetic. Oricine poate deveni o tinta pentru persoanele rau intentionate.

Mentenanta Website

Mentenanta reprezinta un aspect important dupa ce site-ul a fost realizat si lansat in online. Fie ca este vorba de eliminarea unor erori, noi functionalitati sau imbunatatirea interfatei.

Magazin Online

Necesar in mediul online pentru a putea vinde zeci de produse in siguranta si tot procesul sa fie automat, astfel incat sa fie necesara doar confirmarea primirii si expedierii.

Administrare Pagini

Timpul nu ne perminte intodeauna sa facem singuri tot ce este nevoie intr-o firma. Oferim si servicii de administrare a paginilor tale sociale si garantam cel mai creativ continut. 

Conceptie Brand

Prin conceptia brand-ului pentru viitoarea ta afacere este nevoie in primul rand de nume rasunator, apoi incepe ceea ce noi iubim prin grafica, strategie si dezvoltarea site-ului.